BIOREZONANȚĂ

 

Sistemul SCIO (Sistem științific de operare cu interfață conștientă) este un dispozitiv electrofiziologic universal creat după principiile fizicii cuantice. Sistemul SCIO trebuie folosit ca un sistem multimedia de biofeedback. Este creat pentru detectarea și reducerea factorilor de stres.

Pe durata evaluării, dispozitivul SCIO este conectat la corp prin intermediul harnașamentelor de cap și membre, furnizându-se o imagine precisă asupra stării generale a pacientului. Dispozitivul detectează factorii de stres care acționează asupra organismului, evaluând funcțional existența și utilizarea nutrienților (vitamine, minerale, aminoacizi etc.) și evidențiază reactivitatea la diferiți patogeni: viruși, bacterii, fungi, paraziți etc.

Oferă un raport asupra reactivității biologice din corpul uman și indică nevoi, dereglări și sensibilități. Trebuie avut în vedere faptul că dispozitivul nu face analize cantitative și nu prezintă cu precizie lipsa anumitor substanțe din corp sau valorile diferitelor elemente biologice.

Informația furnizată este total diferită față de cea oferita de razele X, testele de sânge, etc. deoarece prezintă starea energetică a corpului și direcția în care acesta își concentrează energia. În fond, SCIO dezvăluie orice aspect care afectează sănătatea.

După măsurarea frecvențelor din corp, prin intermediul terapiilor bine direcționate de către utilizator, se pot neutraliza frecvențele negative, îmbunătățindu-se astfel starea de sănătate. SCIO interacționează cu software-ul Clasp 32 (programul de reducere a stresului, armonizare și analiză), astfel încât sunt conectate informația vizibilă și aspectul energetic. Mai mult, SCIO deține propriul sistem de feedback astfel încât utilizatorul poate vedea influența asupra procesului de sănătate al clientului. Sistemul este neinvaziv și lipsit de efecte secundare.

Dispozitivul SCIO este aprobat de Ministerul Sănătății pentru procedurile practicate cu acesta.

SCIO este un sistem de biofeebdback. Definiția biofeedback-ului este măsurarea unui răspuns fiziologic și retrimiterea lui către pacient. Majoritatea aparatelor trimit informația întâi conștientului, iar mai apoi subconștientului pacientului. Sistemul SCIO diferă de acestea prin faptul că trimite informația sau semnalul întâi subconștientului și după aceea conștientului. Subconștientul este acela care controlează aceste procese autonomice. Deci, dispozitivul se focalizează pe repararea directă a legăturii subconștiente.

Sistemul SCIO nu diagnostichează și nu face analize. Este utilizat pentru detectarea și reducerea factorilor de stres. Valorile afișate după evaluare reprezintă reactivități ale momentului, iar acestea trebuie interpretate și corelate cu o multitudine de factori de către terapeut in timpul ședinței.

 

 

 

Servicii

Acasa

Contact