TERAPIA CU LUMINĂ BIOPTRON

 

Ce este Lumina BIOPTRON?

Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este un aparat medical de terapie cu lumină, patentat în întreaga lume, cu un dispozitiv optic specific de emitere a luminii care este similară cu partea spectrului electromagnetic produsă de soare, dar fără să conţină radiaţii UV.

Terapia cu Lumină BIOPTRON acţionează într-un mod natural prin susţinerea capacităţilor de regenerare şi echilibrare ale corpului şi de aceea ajută organismul să-şi activeze potenţialul propriu de vindecare. Odată intrată în ţesuturi, energia solară ajută procesul de biostimulare (ceea ce înseamnă că stimulează mai multe procese biologice din organism într-un mod pozitiv, îmbunătăţind astfel funcţiile corpului).


Uşor de folosit şi o terapie non-farmaceutică

Tehnologia BIOPTRON este foarte des folosită şi a fost acceptată în medicină ca un aparat medical uşor de folosit, eficient şi non-farmaceutic. În cei peste 15 ani de cercetări clinice în toată lumea, s-a demonstrat eficacitatea aparatului folosit împreună cu tratamentul clasic în plăgile acute şi cronice ca şi în plăgile post-operatorii.

Filosofia de vindecare a lui Hippocrate a început să influenţeze din nou domeniul medicinii: "primum non nocere" ("Mai întâi, nu faceţi rău") şi "Cinstiţi puterea de vindecare a naturii".

Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este aprobat ca aparat medical, potrivit Directivei 93/42/EEC.


Beneficii generale

Terapia cu Lumină BIOPTRON poate fi folosită atât ca terapie complementară, împreună cu metode medicale convenţionale, sau ca monoterapie, dar numai în anumite cazuri.

BIOPTRON poate ajuta la:

  • accelerarea vindecării plăgilor
  • eliminarea durerii şi atenuarea intensităţii acesteia
  • afecţiuni dermatologice şi cutanate  
  • pediatrie
  • Tulburări Afective Sezoniere (TAS)

Caracteristicile remarcabile ale Luminii BIOPTRON permit luminii nu numai să intre în piele, dar şi să întărească ţesuturile. Astfel, efectul pozitiv al Luminii BIOPTRON nu se limitează doar la tratarea pielii.

Lumina BIOPTRON are efecte biostimulatoare: când se aplică pe piele, stimulează structurile intracelulare şi biomoleculele sensibile la lumină. Aceasta iniţiază reacţii celulare în lanţ şi declanşează aşa-numitele răspunsuri secundare, care nu se limitează doar la suprafaţa de piele tratată, ci pot cuprinde întreg organismul.

Lumina BIOPTRON stimulează şi modulează procesele reparatorii şi regenerative, dar şi sistemul imunitar al organismului.

Terapia cu Lumină BIOPTRON a fost acceptată ca o nouă formă de tratament profilactic şi o nouă formă de terapie şi recuperare pentru indicaţiile medicale menţionate.

Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi Terapia cu Lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă alte tratamente medicale sunt necesare.

 

 

 

Servicii

Acasa

Contact