FIZIOTERAPIE


Dispozitivele Nuga Best
sunt utilizate cu succes în 64 de ţări pentru îmbunătăţirea stării de sănătate și, de asemenea, pentru tratarea şi prevenirea bolilor. Aceste dispozitive au o influenţă binefăcătoare de reglare a funcţionării întregului organism
și creează toate condițiile necesare ce permit  reechilibrarea totală a organismului.

Dispozitivele Nuga Best folosesc o tehnologie revoluționară pe bază de ceramică de turmaniu. Ceramica de turmaniu, cea mai bună ceramică terapeutică din lume, este concepută din patru minerale naturale: turmalină, germaniu, roci vulcanice şi roci elvan. Aceste dispozitive combină tehnologia razelor infraroşii de undă lungă cu tehnologia de emitere de anioni.

Dispozitivele Nuga Best pot fi utilizate de către adulţi şi copii deopotrivă.

 

DISPOZITIV NUGA BEST NM-5000

Dispozitivul Nuga Best NM-5000 prezintă în plus, față de tehnologia folosită la crearea dispozitivului Nuga Best NM-2500, un proiector intern de jad.

Metodele prin care dispozitivul acţionează asupra organismului sunt: masajul, presopunctura, acupunctura, terapia manuală pentru corecţia viciilor de coloană vertebrală, tratarea şi eliminarea punctelor şi zonelor biologic active. Acestea reprezintă punctele de reacţie ale bolilor şi locul unde se exercită actul terapeutic.

Cu un design unic şi o tehnologie sofisticată, acest dispozitiv calmează, reduce şi vindecă durerea cauzată de diferite afecţiuni, echilibrează şi vindecă organele interne.

 

DISPOZITIV NUGA BEST NM-2500

Salteaua din ceramică de turmaniu (stimulator personal cu căldură) este compusă din mai multe discuri ceramice, aşezate pe o suprafaţă netedă, astfel încât să ofere un masaj optim după principiul presopuncturii.

Dispozitivul Nuga Best NM-2500 este folosit la: stimularea circulaţiei și întărirea sistemului imunitar. De asemenea este folosit la tratarea: astmului bronşic, fibromialgiei, artritei reumatoide, migrenelor, durerilor lombare, insomniei. Totodată, dispozitivul este foarte eficient la eliminarea tensiunilor şi durerilor musculare. Reduce durerea, calmează și relaxează.

Pentru protecţie electromagnetică, dispozitivul Nuga Best NM-2500 folosește o tehnologie bazată pe folie de cupru şi aluminiu.DISPOZITIV NUGA BEST NM-70

Dispozitivul Nuga Best NM-70 este un dispozitiv portabil, special creat pentru tratarea durerilor de umăr sau genunchi cauzate de: artrite reumatoide, reumatism, artrite, osteoartrite sau dureri post traumatice. De asemenea, datorită magnetului medicinal cu inducţie de 800 Gaus, dispozitivul este folosit la stimularea și îmbunătăţirea circulaţiei şi refacerea cartilajelor. Elimină durerea şi previne osteoporoza.

Dispozitivul Nuga Best NM-70 este conceput în aşa fel încât să acopere întreaga articulaţie, iar temperatura se poate seta între 49șC şi 65șC.

 

DISPOZITIV NUGA BEST NM-55

Dispozitivul Nuga Best NM-55 este confecţionat din 426 pietre de turmaniu, fiecare în formă de piramidă. Se folosește la masajul picioarelor şi activarea punctelor şi zonelor biologic active cunoscute în reflexologie, prin alternarea terapiei de la cald la rece.

Dispozitivul Nuga Best NM-55 este folosit la: stimularea şi îmbunătăţirea circulaţiei periferice, reglarea metabolismului, echilibrul hormonal, revitalizarea sistemului nervos central, sindromul picioarelor obosite/reci/dureroase.

 

 

 

Servicii

Acasa

Contact