TERAPIE CU LUMÂNĂRI


Lumânarea terapeutică TADE este fabricată manual şi înglobează astfel o mare cantitate de bioenergie. Are o lungime de 23 cm, este în formă de pâlnie şi prin ardere produce efectul de „horn vacuumat”. Astfel se realizează extragerea tuturor toxinelor acumulate în corpul uman. Structura lumânării este din pânză de in, îmbibată cu ceară de albine şi uleiuri aromatice precum şi cu extract de curcuma. Aceasta este o plantă indiană cu efect energetic, antiinflamator şi depurativ deosebit de puternic. Prin ardere, focul cu proprietăţi de catalizator eliberează energiile latente pozitive. Astfel începe procesul de autovindecare al întregului organism.

Tratamentul cu lumânarea TADE se aplică nu numai în cazul bolilor, ci şi pentru curăţirea psihică şi spirituală a organismului uman, fără de care nu este posibilă revenirea la parametrii de sănătate optimă.


Mod de administrare
 

Tratamentul începe cu masajul urechilor pentru relaxarea bolnavului şi se continuă cu un masaj uşor în zona inflamaţiilor, asigurându-se un ambient calm. Pacientul va fi aşezat întâi pe partea stângă, apoi pe partea dreaptă, de fiecare dată avându-se grijă ca urechile să fie orizontale. Lumânarea se așează la ureche, după care este aprinsă. Lumânarea va arde până la semn, după care este stinsă în vasul cu apă. Dacă o desfacem vom vedea reziduurile care au fost extrase, pe pereţii laterali ai lumânării.

Este important să tratăm ambele urechi pentru ca echilibrul celor două emisfere cerebrale să se păstreze. Prin urechi putem curăţa tot corpul fizic, deoarece tratamentul va avea efect asupra sistemului digestiv, precum şi asupra sistemului nervos şi cardiovascular, va pune chiar în mişcare nodurile limfatice.

Durata unui tratament poate fi în medie de 20 de minute. Procedura nu are efecte secundare şi poate fi utilizată indiferent de vârstă sau sex.


Indicații

Tratamentul cu lumânări terapeutice se foloseşte în următoarele cazuri:

o  curăţenie psihică şi spirituală
o
  cefalee, ameţeală, insomnie, hipertensiune, oboseală
o
  boli ale ochilor şi urechilor, alergie, sinuzite
o
  nevralgie trigeminală, acnee, polipi
o
  răgușeală, inflamația corzilor vocale
o
  amigdalită, inflamația gâtului, dureri de umeri
o
  guşă endemică, probleme tiroidiene
o
  dureri de braţ şi mână, tuse, bolile aparatului respirator
o
  probleme de inimă, astm bronşic, bronşite
o
  probleme ale ficatului, anemie, tulburări de circulaţie
o
  ulcer, gastrite, diabet
o
  scăderea imunității, alergie, eczeme, oboseală
o
  boli reumatice, abcese
o
  constipație, colită, varice hipostatice, impotență, prostată, chisturi
o
  lombosciatică, crampe gambiene
o
  sacralgii, hemoroizi, incontinenţă urinară
o
  menţinerea greutăţii corporale

 

 

 

Servicii

Acasa

Contact