MUNAY KI
 

Ritualurile Munay Ki (ritualurile iluminării) reprezintă cele mai importante învăţături primite de către Dr. Alberto Villoldo psiholog şi antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale şamanilor incaşi şi amazonieni. El a înfiinţat la Universitatea din San Francisco Laboratorul de autoreglare biologică, pentru a studia modalitatea în care mintea creează sănătate şi boală. Dr. Alberto Villoldo conduce Societatea celor Patru Vânturi, unde îi pregătește pe studenţi pentru practicarea medicinei energetice.

Dr. Alberto Villoldo a primit aceste iniţieri de la maeştrii săi şamani alături de îndemnul de a le transmite mai departe în întreaga lume. Pe măsură ce aceste iniţieri se vor integra pe deplin în dumneavoastră o să fiţi binecuvântaţi permanent de către Fiinţele Superioare. Şamanii incaşi au realizat că Pământul se află acum într-un moment de profunde transformări şi este necesar să împărtășească aceste puternice iniţieri şi în afara liniei lor.

Dr. Alberto Villoldo este autorul cărţilor: "Şaman, vindecător, înţelept", " Să refacem trecutul, să vindecăm viitorul prin recuperarea sufletului", "Cele patru introspecţii" şi  "Vise curajoase"  traduse şi în limba română.

Sintagma "Munay Ki" provine dintr-un cuvânt din limba Quechua şi înseamnă "Te iubesc" sau "Fii aşa cum eşti". Termenul de "Munay Ki" desemnează cele nouă ritualuri de iniţiere prin care o persoană devine înţeleaptă şi puternică, cu conştiinţa şi acceptarea faptului că există un Creator al tuturor. Cele nouă ritualuri sunt comune tuturor tradiţiilor şamanice, deşi ele sunt exprimate în forme şi stiluri  diferite în diverse culturi. Ele au fost aduse în cele două Americi de către primii vraci şi şamani - femei şi bărbaţi - care au străbătut  strâmtoarea Bering dinspre Siberia, în timpul perioadei glaciare, în urmă cu aproximativ 30000 de ani. Aceşti călători neînfricaţi erau din poporul Laika, păstrătorii vechilor  cunoştinţe şi mistere ale pământului. 

Vechile profeții incaşe vorbesc despre acest timp prezent, raportat la istorie, ca despre o perioadă de mari transformări, un timp propice pentru schimbări extraordinare în lume. Aceste profeţii vorbesc despre apariţia unui nou om pe planetă - o persoană puternică şi înțeleaptă, care s-a eliberat de frică şi trăieşte întru natura sa eternă, cu acceptarea faptului ca o instanţă supremă transcendentă guvernează întreaga creaţie, din care el face parte. 

Ritualurile Munay Ki sunt "codurile"  pentru noul om, cunoscut şi sub numele de "homo luminosus" sau "fiinţa de lumină". Munay Ki desemnează nouă mari ritualuri de iniţiere care provin de la vechii membrii ai poporului Laika, femei şi bărbaţi deopotrivă, cunoscători ai secretelor terapeutice de mult uitate de omul modern. 

Experienţa ritualurilor Munay Ki  se prezintă în forma unor transmisii energetice care schimbă câmpul energetic de lumină al iniţiatului. Aceste ritualuri sunt un proces în nouă paşi sau etape, un proces care vindecă rănile trecutului, adică moştenirea noastră genetică şi karmică. Ele ne ajută să păşim spre plenitudinea naturii noastre, prin transformarea câmpului energetic uman și re-informarea, reprogramarea ADN-ului nostru, ceea ce ne face capabili să ne dezvoltăm un nou corp, cu alte date biologice:  un corp care îmbătrânește, se vindecă şi moare într-un chip complet diferit decât cel prescris de codul genetic anterior. 

Acum e momentul să păşim în propria noastră călătorie iniţiatică, de vindecare interioară, o şansă de a ne conecta la extraordinara lume a creaţiei. Alegerea ne aparţine şi fiecare dintre noi face o alegere, chiar acum. Munay Ki este o invitaţie de a păşi într-o experienţă de transformare, de transfigurare alchimică, o călătorie de explorare a puterilor de vindecare personală. Intrând în lumea creatorilor, alegem să facem o lume de vis să existe în realitate.

Ritualurile Munay Ki sunt împărțite în trei categorii: ritualurile de bază, ritualurile transmise pe linie energetică şi ritualurile ce vor urma. 
 

Ritualurile de bază

1 - Ritualul vindecătorului - Humpeq - conectează cu Fiinţe de Lumină din  care vor veni şi vă vor asista la vindecarea şi transformarea personală. Laika ştiau că avem la dispoziţie o asistenţă spirituală extraordinară. Fiinţele de lumină vor lucra cu noi fie pe parcursul meditaţiilor ce le vom face, fie în timpul somnului pentru a vindeca rănile noastre. De asemenea, prin primirea acestui ritual se va trezi şi se va dezvolta puterea vindecătoare ce se află în mâinile dumneavoastră.

2 - Ritualul de protecţie - constă din introducerea în câmpul de lumină a celor cinci benzi energetice reprezentând elementele pământului, apei, focului, aerului şi spiritului. Odată instalate aceste benzi vor acţiona prin descompunerea oricărei energii negative din jurul dumneavoastră, în unul din aceste cinci elemente, astfel încât acestea nu vă vor mai afecta. Într-o lume bazată pe sentimentul fricii, aceste Benzi ale Puterii asigură o protecţie considerabilă. Primirea acestei iniţieri asigură protecţia totală a câmpului energetic de lumină.

3 - Ritualul armoniei - Ayni Karpi - reprezintă transmisia celor şapte arhetipuri universale în chakre. În prima chakră veţi primi şarpele, jaguarul în chakra a doua, pasărea colibri în chakra a treia şi vulturul (condorul) în chakra inimii. Apoi vor urma un număr de trei "arhangheli" în chakrele superioare astfel: Huascar Inca - păstrătorul lumii de jos dar şi al minţii subconştiente este transmis în chakra 5, Quetzalcoatl - şarpele cu pene, păstrătorul lumii de mijloc şi al conştientului va fi transmis în chakra 6, iar Pachacuti  - protectorul lumii superioare şi supraconştientului, dar şi păstrătorul timpului, va fi transmis în chakra coroană. Aceste arhetipuri sunt transmise în chakre ca seminţe ce vor germina în prezenta focului, de aceea va trebui să realizaţi un număr de minim cinci meditaţii pentru a le trezi şi dezvolta. Primirea acestui ritual vă ajută să vă curăţaţi şi protejaţi chakrele, să vă dezvoltaţi corpul de lumină.

4 - Ritualul clarvăzătorului - Karwak - permite deschiderea unor căi pentru energie, prin instalarea unor fire de lumină din cortexul vizual în ochiul al treilea şi în inimă. Această practică va trezi abilitatea de a percepe lumea invizibilă. Mulţi dintre cei care au primit acest ritual au descoperit la câteva luni că puteau să "vadă" lumea energetică din jurul lor.


Ritualuri transmise pe linie energetică

5 - Ritualul păstrătorilor zilei - Pampa Mesayok - este un ritual în care veţi fi conectaţi cu o linie renumită de maeştri vindecători din trecut. Păstrătorii zilelor au fost de cele mai multe ori femei și s-au ocupat cu asistarea naşterilor şi deceselor, precum şi cu vindecarea cu ajutorul plantelor. Primirea acestui ritual vă permite să lucraţi cu energia locurilor sacre din diverse părţi ale lumii (Macchu Picchu, Stonehenge), să fiţi susţinuţi în munca energetică pe care o efectuaţi, dar şi să vă vindecaţi partea feminină din dumneavoastră, trecând astfel dincolo de frică.

6 - Ritualul păstrătorilor înţelepciunii - Alto Mesayok - prin care veţi fi conectat la o linie a fiinţelor de lumină care au locuit în munţii sacri ai planetei Pământ şi care sunt păstrători şi protectori ai ştiinţei vindecării. Primirea acestui ritual vă ajută să chemaţi păstrătorii înţelepciunii, rugându-i să vă dăruiască înţelepciunea şi cunoaşterea,  ca să vindecaţi partea masculină interioară, să treceţi în afara timpului, să învățați medicina şamanică şi să simţiţi infinitul.

7 -  Ritualul păstrătorilor pământului - Kurak Akullak - ne conectează la o descendenţă de arhangheli care sunt gardienii galaxiei noastre. Se ştie despre ei că au formă umană şi că sunt înalţi precum arborii. Păstrătorii Pământului, care sunt administratorii tuturor formelor de viaţă de pe pământ, se află sub protecţia directă a acestor arhangheli şi pot invoca puterea acestora atunci când au nevoie, spre a aduce vindecare şi echilibru în orice situaţie. Acest ritual îl învață pe neofit despre căile clarvăzătorului, dar şi să transforme lumea în acord cu visele sale.
 

Ritualurile ce vor veni

8 - Ritualul păstrătorilor stelari - Morshai Karpay - este un ritual care ne ancorează sigur în timpul ce va să vină după marea schimbare ce va avea loc în jurul anului 2012. În conformitate cu înţelepciunea populară, atunci când primeşti acest ritual, corpul tău fizic începe să evolueze în direcţia transformării sale în homo luminosus. Procesul de îmbătrânire este încetinit, devii rezistent la boli la care erai odată vulnerabil. După ce Alberto Villoldo a primit acest ritual - a constatat că nu mai procesa evenimentele în mod primar, la nivel fizic. El mai spune că atunci când  a răcit, a procesat boala la nivel energetic, iar că aceasta i-a părăsit organismul într-o zi-două și nu în două săptămâni, cum se întâmplă de obicei. Villoldo mărturiseşte că a început să trăiască cu adevărat şi să proceseze la nivel spiritual evenimentele care aveau loc în viaţa lui.

9 - Ritualul Creatorului - Taitanchis Tranti - trezeşte Creatorul sau Scânteia Interioară Divină, astfel încât să înţelegeţi că sunteţi parte a Principiului Creaţiei, de la cel mai mic fir de nisip până la cel mai mare cumul de galaxii din Univers. Acest ritual nu a fost până recent disponibil pe Pământ, el fiind primit  direct de la Spirit. Deşi au existat persoane care au atins acest nivel şi care şi-au trezit Conştiinţa Hristică sau Buddhică, nu a fost niciodată posibil ca acest ritual să se transmită de la o persoana la alta. Ritualul Creatorului a fost primit de către şamanii incaşi, care în vara anului 2006 au primit şi capacitatea de a-l transmite mai departe.

 

 

 

Servicii

Acasa

Contact